Продавець Посуд-Сервіс — Horeca Посуд Подарунки розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7205 відгуків
Контент захищений авторським правом. Копіювання заборонено!

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

0 (800) 33-56-46
+380 (66) 607-06-01
Калинівська,15, Чернівці, Україна
Кошик
Посуд-СервIс- Horeca Посуд Подарунки

Оригінальна посуд: справляємо враження

Оригінальна посуд: справляємо враження

Згідно з планом, набувається все для ресторанів і кафе – столові прилади, меблі, посуд, декор. Однак для того, щоб справити належне враження, ресторатору слід постаратися і вкласти не тільки кошти, а й душу. Про те, який посуд дозволить продемонструвати індивідуальний смак і представити заклад у вигідному світлі – розповімо у статті.

 

Посуд для ресторанів: типологія та класифікація

Блюдо овальне для рибиДля того, щоб справити враження на клієнта, необхідно, щоб всі процеси виконувалися на вищому рівні. Кухареві важливо дотримуватися технологічних процесів, офіціантові шанобливо ставитися до відвідувачів, ресторатору – придбати оригінальні столові прилади.

Важливо врахувати той факт, що кожен предмет сервіровки, крім візуальної привабливості, повинен відповідати санітарним нормам, а також Стандартам, прийнятим для закладів громадського харчування. Таким чином, ведеться контроль якості:

  1. Посуду і декоративних елементів зі скла.

  2. Санітарних норм зберігання продуктів і відповідності тари.

  3. Посуду з кераміки і склокераміки.

  4. Металевих виробів та посуду.

  5. Порцелянових виробів.

За прагненням підібрати незвичайні столові прилади не варто забувати, що кожен девайс повинен добре вимиватися – як вручну, так і в посудомийній машині.

 

Матеріал виготовлення посуду – формуємо імідж закладу

Поганий тон виносити за один стіл посуд з позолотою від Гусь-Кришталевий і звичайні білі тарілки. Одночасно з цим, якщо клієнт побачить, що йому подали страву в дешевому посуду, а поруч накрили фуршет з унікальними фарфоровими виробами, то навряд чи він повторить візит в цей заклад. Купуючи набори важливо розуміти, що гості ресторану однаково бажані, тому кожен з них гідний отримати не тільки сервіс високого рівня, але і чистий, дорогий посуд.

Вишуканий салатник Перше правило, яке не потребує доказів – цілісність девайсів. Неприпустимо подавати вишуканий посуд, на якому видніються тріщини або сколи.

Скляний посуд. Мабуть, саме скло займає перше місце по популярності в закладах харчування. Саме скляні предмети служать для подачі страв, і для їх приготування. До того ж, заклади елітного класу, зазвичай налічують понад 20 різновидів скляних келихів або фужерів. Але, чим вище рівень ресторану, тим більшим вимогам повинні відповідати барні і столові приналежності. А це означає, що звичайні скляні келихи повинні бути замінені кришталевими.

Кераміка. Вироби з обпаленої глини найчастіше необхідні для сервірування фуршетних столів. Об'ємні судини виставляються в доступному для людини місці і у клієнта є можливість додати собі стільки страви, скільки йому необхідно. Також, з кераміки прийнято використовувати салатники, чашки для бульйону, цукорниці. Оригінальними і нестандартними є керамічні вироби, покриті спеціальною глазур'ю.

Фарфор. Один з різновидів кераміки, але більш витончений і вишуканий варіант. При порівнянній легкості , фарфор досить міцний і стійкий під час експлуатації. В елітних закладах існує «фішка» - наносити на тарілки фірмовий логотип.

Дерево. Рідкісний матеріал, який дозволено використовувати в тематичних закладах.

Метал. До даної категорії відноситься жерстяний, чавунний, сталевий, алюмінієвий і срібний посуд. Крім каструль і сковорідок, з якими працюють на кухні, металеві столові прилади можуть застосовуватися для подачі закусок, перших страв, тарілок-асорті, напоїв. Додатково, їх можна зустріти в якості мірної тари, підносів або обробних поверхонь.

Пластик. Легкість і доступність дозволили пластиковому посуду знайти своє місце навіть на професійній кухні. Однак, у тарі з пластику не подають страви клієнтам, а воліють зберігати рідкі і сипучі продукти.

Папір. Підставки для піци або десертів, підстаканники, форми для тістечок – все це вироби з паперу.

Лоза. Плетений посуд популярний для подачі хлібобулочних виробів, випічки, фруктів. Часто його використовують в якості підставки для серветок або виносу столових приладів.

Силікон. Головні його переваги – легкість, еластичність, міцність і жароміцність. З силікону роблять форми для випічки і льоду, лопатки, кисті.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner