Продавець Посуд-Сервіс — Horeca Посуда Подарки розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
880 відгуків
0800-335-646 Безкоштовний для всіх операторів
0800335646
0800335646
+380666070601
+380992888158
УкраїнаЧернівецька областьЧернівціХотинська, 41
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Посуд-СервIс- Horeca Посуд Подарунки

Як правильно доглядати за дерев'яним посудом

Як правильно доглядати за дерев'яним посудом

Правильний догляд гарантує довгостроковість використання дерев'яного посуду

✅ Останнім часом стало дуже модно використовувати на кухні посуд і прилади з натуральних матеріалів. Але якщо за глиняними і керамічними тарілками доглядати легко, то дерев'яні вимагають особливої уваги і звернення.

✅ Щоб не дати цім речам домашнього вжитку передчасно прийти в непридатність, скористайтеся порадами по догляду за дерев'яним посудом. Вони допоможуть вам зберегти первинний вигляд приладів, а також продовжити термін їх служби

✅ Всі вироби ретельно мийте під проточною водою після кожного використання. А ще краще спочатку протирати їх содою, а потім обполіскувати дуже теплою водою і залишати до повного висихання при кімнатній температурі.
✅ Хоча б два рази на тиждень протирайте дерев'яні обробні дошки звичайним оцтом. Це відмінний спосіб дезінфекції та виключення зараження кишковою паличкою, сальмонелою і стафілококом

✅ Щоб усунути зайві харчові запахи, після використання протирайте посуд кам'яною сіллю, соком лимона або харчовою содою і залиште на 3 хвилини. Потім просто витріть, промийте в теплій воді і висушіть

✅ Зберігайте дерев'яний посуд тільки сухий. В такому випадку бактерії не зможуть на ній розмножуватися.

✅ Не менше двох разів на місяць зачищайте дерев'яні дошки дрібним наждачним папером. Такий трюк допоможе зберегти поверхню виробу гладкою і прибрати в'їдаються частки їжі. Зачистку можна робити і тарілкам, і для столових приладів.

✅ Намагайтеся використовувати різні тарілки і дошки для різних видів продуктів. Це дозволити підвищити рівень гігієни на кухні і виключить зараження шкідливими бактеріями

✅ Для обробки дерев'яного посуду краще використовувати лляне масло або бджолиний віск. Дану процедуру потрібно проводити кожні три місяці. Для неї точно не підійде соняшникова олія, оскільки воно гірчить і залишає неприємний запах.

✅Ні в якому разі не використовуйте відмочування. 


✅Не використовуйте дерев'яні вироби в якості підставок під гарячий посуд або чайник. Це може привести до утворення тріщин

Інші статті