Кондитерський шпатель незамінний для роботи з кремом або глазур'ю. За допомогою такого кондитерського інструменту, як шпатель, Ви можете рівномірно розподілити крем по поверхні та боковинам торта, вирівняти торт та капкейки під мастику, зробити декор із крему.
Шпатель кондитерський рівномірно та акуратно нанесе на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур.
Так само можна використовувати як ніж для тіста
- Розмір шпателя: 24*12 см
- Матеріал нержавіюча сталь
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Довжина | 240 мм |
Матеріал | Пластик |
Тип | Ніж для мастики |
Ширина | 120 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 126 ₴