Кухонні ножі — то, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, розробні, обвалочні або філейні. Гарні кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо.
- Матеріал: нержавіюча сталь, дерево
Особливості:
- сучасний дизайн
- довжина леза 12.7 см
- якісна заточка
- практичний у використанні
- зручна дерев'яна ручка
- легко чиститься і миється
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 12.7 см |
Заточка леза | Одностороння |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Тип | Ніж для зрізання м'яса з кістки |
Інформація для замовлення
- Ціна: 141 ₴